Zobrazuji 3 výsledků
dyne-hokkaido
Recepty Snídaně

Jednoduchá pařená buchta z dýně hokkaido a jablek

Dýně hokkaido velmi rychle zdomácněla ve spoustě českých kuchyní. Její široké kuchyňské využití, ji katapultovalo mezi podzimní zeleninu číslo jedna. I když se povětšinou používá ve slaných pokrmech, její sladká chuť se přímo nabízí k využití na sladko. Tato pařená buchta neobsahuje žádný cukr, takže je skvělou alternativou pro všechny, kteří chtějí omezit množství konzumovaného …

nepečený jahelník
Recepty Snídaně

Nepečený jahelník s brusinkami a mandlemi

Možná si někdo po přečtení titulku článku představil nějaký vitariánský recept na nepečený jahelník. Péct se v tomto receptu určitě nebude, ale vařit určitě ano. Je to taková jednoduchá alternativa, pokud se vám nechce složitě kuchtit, nebo špinit několik druhů nádobí. Vše co budete potřebovat z kuchyně, je jeden litrový hrnec, a jedno střední sítko na …